5 anledningar att låna pengar med anmärkningar


Här får du exempel på några situationer där det faktiskt kan hjälpa att låna pengar genom privatlån eller snabblån utan säkerhet, även om du har låna pengar med betalningsanmärkningar utan UC.

1. Samling av lån

Att ha flera olika skulder hos en mängd lånegivare kan vara svårt att hantera, och kan dessutom leda till anmärkningar. Varje lån har sin egen räntesats, amortering och förfallodatum. På grund av detta kan många låntagare bli förvirrade, vilket leder till missade betalningar, och därmed även större lånekostnader eftersom räntesatserna då kommer öka. Genom att ta ett personligt lån kan du betala tillbaka alla dina kreditgivare, samtidigt som du enkelt handskas med bara ett lån att betala tillbaka. Det kommer spara dig tid och pengar, och är en av de största fördelarna ett lån kan ge.

2. Renovera huset

Vill du fixa någonting hemma, men samtidigt inte ta av dina besparingar? Då kan ett personligt lån vara perfekt för dig som ska renovera huset. Du behöver ingen insats för att kunna ta ett snabblån, och du kan smidigt ansöka om ett hemma vid datorn för att ta emot pengarna så tidigt som bara en vecka senare. Det kan faktiskt vara ett riktigt smart drag att ta ett lån för att renovera badrummet, uppgradera köket eller fixa en pool eller ett spa – samtidigt höjer det värdet på huset!

[qis]

3. Sjukvård

Okej, det kanske inte är det bästa möjliga scenariot, men risken finns där. Om du blir sjuk och behöver operera dig, eller kanske måste ha en medicin som inte täcks av högkostnadsskyddet, är det ibland klokt att ta ett lån för att få pengarna du behöver för att överleva. Sedan väljer du bara en avbetalningsplan som passar din budget.

4. Dyra inköp

Har ditt kylskåp slutat fungera, och du måste genast köpa ett nytt? Har du bilproblem har blivit riktigt dyra? Vid extremt dyra utgifter som dessa, när man verkligen måste köpa något nödvändigt, kan du överväga att ta ett personligt lån. Då får du pengar, och det är bara att betala tillbaka över en längre tid.

5. Semester

Vi behöver alla en paus då och då, men samtidigt vet vi att en semester kan kosta mer än vi är beredda att betala. Då är det en utmärkt lösning att ta ett personligt lån för att betala för din semester, så att du bara behöver amortera lite av lånet varje månad istället. Just det, då får du dessutom en regelbunden påminnelse om hur fantastisk semester du hade!

Vill du jämföra och sedan välja det bästa snabblånet för dig? Här har du tabellen med våra snabblån favoriter.

FÖREGÅENDE Vad är ett bästa sms lån – och hur hittar man det bästa?
NÄSTA Från konsument till att bli en sparare

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *