Bank Norwegian


banknorwegian

The Breakdown

Bank Norwegian är kopplad till flygbolaget med samma namn. De är mycket populära och har under årens lopp gett ut många lån. Faktum är att de ligger högst på listan om flest godkända lån. Tack vare att Norwegian, ett av Skandinaviens största lågprisflyg, är moderbolag till banken så är det tryggt och säkert att låna av dem.
Fart
Tillgänglighet

Bank Norwegian Privatlån

Bank Norwegian är kopplad till flygbolaget med samma namn. De är mycket populära och har under årens lopp gett ut många lån. Faktum är att de ligger högst på listan om flest godkända lån. Tack vare att Norwegian, ett av Skandinaviens största lågprisflyg, är moderbolag till banken så är det tryggt och säkert att låna av dem.

För den som har elektroniskt ID av något slag räcker det med att ansöka online och fullfölja hela processen där. Du får svar nästan med en gång och pengarna på kontot inom en dag. Bank Norwegian betalar dock inte ut under helger.

Mer Om Kontakta

Låna pengar hos Bank Norwegian Privatlån

Det är snabbt och effektivt att ansöka om ett lån hos Bank Norwegian. Varje lån synas individuellt och räntan sätts efter förutsättningarna. Man kan låna mellan 5 000 och 500 000 kronor, det finns därför utrymme för personlig växt. Som med andra snabblån blandar Bank Norwegian inte sig i vad du kommer att använda pengarna till. Det enda de är intresserade av är att få sina pengar tillbaka, resten är upp till dig själv.

Räntan hos Norwegian Bank ligger för tiden på mellan 8,99 och 22,49%, exakta beloppet vet du inte förrän efter kreditprövningen. Löptiden ligger på mellan ett och 15 år, du har alltså gott om tid för att betala tillbaka lånet-  om du så önskar.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Bank Norwegian Privatlån

För att kunna få pengar av Bank Norwegian måste du vara minst 23 år gammal och folkbokförd i Sverige. Faktum är att man måste ha varit bosatt de senaste tre åren i Sverige, de vill vara helt säkra på att man har en stadig ekonomi.

Kreditupplysning hos Bank Norwegian Privatlån

Varje kund går igenom en kreditprövning och individuell utvärdering.

Betalningsanmärkningar

Bank Norwegian godtar inga ansökningar med betalningsanmärkningar.

Övrigt om Bank Norwegian Privatlån

Bank Norwegian är kända för att godkänna ett stort antal lån. Detta är grundat på den kreditprövning de ger, samt att de uppmuntrar folk att ha en medsökande. Med två inkomster och stabil ekonomisk situation kommer också räntan bli bättre.

Kundtjänsten hos Bank Norwegian är öppen dygnet runt, det är bara att ringa om du har några problem. Ibland kan det vara ganska långa köer och en del har också klagat lite på att deras hemsida är något komplicerad att navigera. Man förväntar sig något bättre av ett så pass stort företag.

Ett snabbt lån utan allt för många frågor är helt perfekt i vissa situationer. Om alla uppgifter är i ordning så har man pengarna så gott som direkt, det tar inte lång tid från början till slut.

Fördelar med Bank Norwegian Privatlån

  • Förutom att de ger lån kan man också få kreditkort
  • Bra uppbackning, ett tryggt företag som funnits länge
  • Relativt lätt att få ett lån, de godkänner många ansökningar

Nackdelar med Bank Norwegian Privatlån

  • Måste vara minst 23 år gammal, något högre åldersgräns än de flesta
  • Tillåter inga betalningsanmärkningar
  • Måste ha varit bosatt i Sverige de tre sista åren

Ansök nu!