Cashbuddy


The Breakdown

Cashbuddy erbjuder fördelaktiga lån och krediter som även de med betalningsanmärkningar kan ta del av. Kombinationen av möjligheten att använda e-legitimation och snabba utbetalningar gör att Cashbuddy är ett av de bättre låneföretagen i Sverige.
Fart
Tillgänglighet

Cashbuddy

Cashbuddy är inte ett smslån företag utan erbjuder sina låntagare istället vanliga privatlån eller blancolån. Det gör att man enkelt kan få ett lån under hela fem år oavsett om man vill låna 3000 kr eller om man vill låna 25 000 kr. Det gör att man oavsett behov enkelt kan få ett lån som passar en själv.

Cashbuddy drivs av JSM Capital AB som har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva utlåningsverksamhet i Sverige. Med hjälp av Cashbuddy så kan man trots betalningsanmärkningar hitta ett privatlån som passar en själv. Det är även mycket lägre kostnad att använda sig av privatlån än att använda sig av smslån. Då man får en möjlighet att faktiskt kunna planera sitt lån i samband med sin privatekonomi och på det sättet få en möjlighet som många annars inte kunnat få med ett smslån.

Mer Om Kontakta

Låna pengar hos Cashbuddy

Cashbuddy gör det möjligt för en låntagare att få ett privatlån:

  • Privatlån på mellan 3000 kr och 25 000 kr med en löptid på mellan 1 år och 5 år.

Låntagaren väljer själv vilken löptid som ska gälla och det görs enkelt genom att använda sig av Cashbuddys hemsida. Alla ansökningar om ett lån hos Cashbuddy måste nämligen göras via deras hemsida. Först väljer man vilket belopp man vill låna och sedan under vilken löptid. Man kan därefter använda sig av bank-id eller e-id för att enkelt kunna skriva under avtalet. Då får man in pengarna på kontot mycket snabbare än om man får avtalet skickat med vanlig post.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Cashbuddy

För att få ett lån beviljat hos Cashbuddy så måste man uppfylla de här generella kraven:

  • Minst 20 år gammal
  • Inga skulder hos Kronofogdemyndigheten
  • Fast inkomst

Beroende på hur stort lånet är som ansökan avser så skiljer sig kraven på hur stor inkomst man som låntagare måste ha. Det är däremot det enda kravet som är lite mer skiftande än de andra. Så om man har en relativt hög inkomst så ska det inte vara några problem att låna pengar hos Cashbuddy.

Kreditupplysning hos Cashbuddy

Cashbuddy använder sig av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar. Så varje ansökan man gör hos Cashbuddy kommer att finnas kvar i kreditupplysningarna som Upplysningscentralen skickar ut till de som gör en förfrågan. Så om man redan från början vet att man inte kommer att bli beviljad ett lån hos Cashbuddy så behöver man inte ansöka. Om man däremot vet att man har en stor möjlighet att få lånet beviljat så är det en annan sak.

Betalningsanmärkningar

Cashbuddy tillåter att man som låntagare har betalningsanmärkningar. Man får däremot inte ha några skulder hos Kronofogdemyndigheten. Då kommer man inte få ett lån beviljat hos Cashbuddy.

Vid varje ansökan om ett lån hos Cashbuddy så görs det en individuell prövning om man uppfyller de krav som Cashbuddy ställer på sina låntagare. Så betalningsanmärkningar är inte ett hinder för att få ett lån beviljat så länge som låntagaren har en ordnad privatekonomi.

Övrigt om Cashbuddy

Cashbuddy är en långivare som man kan använda sig av om man behöver ett större lån under en längre tid. Även om det finns långivare som erbjuder lika stora lån så är det sällan som löptiden är speciellt lång. Något som Cashbuddy erbjuder och som gör det möjligt att enkelt planera sina kostnader för sitt lån. Vilket är en stor fördel gentemot vanliga långivare inom smslån.

Cashbuddy är även en av de få långivarna inom privatlån som accepterar att deras låntagare har betalningsanmärkningar. Det gör att även de som haft problem tidigare nu inte har några problem att få ett vanligt privatlån beviljat så länge som de uppfyller de andra kraven som Cashbuddy ställer.

Fördelar med Cashbuddy

+ Låg månadskostnad

+ Långa löptider

+ Accepterar betalningsanmärkningar

Nackdelar med Cashbuddy

– Dyra lån vid långa löptider

– Svårt att få personlig kontakt

Ansök nu!

FÖREGÅENDE Ferratum
NÄSTA Frogtail

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *