CryptoLoan

CryptoLoan är ett bekvämt smart utlåning produkt som är utformad för att låta dig njuta värdet av din Bitcoin utan att sälja dem. Att ansöka om ett smart lån är enkelt – välj det belopp du vill låna och säkra detta lån belopp som beräknas med säkerhet.

Långivare
Löptid
Min
lånsumma
Max lånsumma
Minsta ålder
Utan UC
snabblån cryptoloan
1 - 24 månader
6000 kr
150 000 kr
ANSÖK NU
18 år
1

Vad är CryptoLoan?

CryptoLoan är en smart utlåning produkt som erbjuder Bitcoin-säker snabblån som gör att Bitcoin investerare att njuta värdet av crypto tillgångar utan att sälja dem. CryptoLoan är utvecklad av alternativ leverantör av finansiella tjänster VIA SMS-Gruppen som verkar över hela Europa.

Lånen är emitterade i fiat valutor sådana, men cryptocurrencies som Bitcoins används som säkerhet. Låntagaren insättningar krävs mycket cryptocurrency som säkerhet och de får tillbaka när de har återbetalat lånet.

 

 

CryptoLoan garanterar högsta likviditet – betala tillbaka lånet när det är bekvämt för dig och njut av fördelarna av att hålla crypto tillgångar innan lånet på förfallodagen.

Hur mycket kan jag låna med CryptoLoan?

CryptoLoan erbjuder lån på olika belopp upp till 150 000 kr med ett lån sikt satt till 24 månader. Upplåning med CryptoLoan är enkel – online-kalkylator gör det möjligt att manuellt välja lånebelopp enligt vilken erforderlig säkerhet beräknas. Efter att säkra lånet med den som krävs för Bitcoin värde, låntagaren tar emot den begärda beloppet med en återbetalningstid på 24 månader. Efter det att lånet är återbetalt, CryptoLoan returnerar Bitcoin till låntagare plånbok.

Om VIA SMS Group

Via SMS GroupCryptoLoan är en ny produkt av ViaConto Sweden AB är en del av VIA SMS Group. Sedan starten har företaget expanderat sin verksamhet till 6 länder och har vuxit till en av de ledande Europeiska konsumenternas långivare. Företagets huvudkontor ligger i Riga, Lettland, men det är dotterföretag som är verksamma i Sverige, Polen, tjeckien, Spanien och Rumänien. Totalt VIA SMS Group som sysselsätter mer än 150 yrkesverksamma i hela Europa.

Plattformen CryptoLoan lanseras till personer bosatta i sverige den här veckan, men kommer att öppnas upp för att andra Europeiska länder inom kort.