Ferratum


ferratum money

The Breakdown

Ferratum är Sveriges ledande snabblån företag som erbjuder snabblån till den lägsta räntan på marknaden. Ferratum är även ett av de få snabblån företag som även är en bank och som funnits sedan 2006.
Fart
TILLGÄNGLIGHET

Ferratum Money

 

Ferratum drivs i Sverige av Ferratum Sweden AB men ägs från Malta av företaget Ferratum Bank p.l.c och är en av de största långivarna som finns på den svenska marknaden. Ferratum är verksamma även på andra marknader än just Sverige och som ett exempel så lånar de även ut i Spanien.

Sedan Ferratum-Lån lanserades i Sverige så har de ständigt erbjudit sina låntagare ett snabblån med en låg ränta och med bra villkor. Något som har gjort att de har vuxit till den storlek de är på i dag.

Lånen som Ferratum Sverige erbjuder är uppdelad i två kategorier. Deras smslån ligger på maximalt 4000 kr medans de även har en kredit som de erbjuder på upp till 20 000 kr. Fördelen med att använda sig av deras kredit i motsats till deras mikrolån är att första månaden alltid är räntefri. Vilket medför att man alltid kan få ett lån hos Ferratum-Lån helt räntefritt. Då det är ett erbjudande som gäller för både nya och återkommande kunder.

Mer om Kontakta

Ferratum lån

Ferratum har två olika lån som de erbjuder sina långivare:

  • Ferratum SMSlån på maximalt 4000 kr under 30 dagar
  • Ferratum Credit på maximalt 20 000 kr och räntefritt de första 30 dagarna.
  • Lån Utan Säkerhet
  • Lån Utan UC

När man använder sig av deras Ferratum smslån så kostar det att låna medans om man använder sig av deras kredit så är det räntefritt om man återbetalar lånet inom 30 dagar. Något som ingen annan långivare vid skrivande stund erbjuder sina låntagare på samma sätt som Ferratum gör. Vilket gör att det är en fröjd att låna pengar från Ferratum.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Ferratum

Ferratum ställer de här generella kraven på sina låntagare för att bevilja ett lån:

  • Minst 18 år
  • Svensk medborgare
  • Svenskt bankkonto
  • Genomgå en sedvanlig kreditkontroll
  • Inkomst

Beroende på vilket belopp som ansökan gäller så kan det finnas andra krav som Ferratum-Lån ställer för att bevilja lånet. För större lån så krävs det alltid en viss inkomst men detta skiljer sig beroende på belopp. Så det är svårt att säga vilken inkomst som krävs för att bli beviljad ett lån hos Ferratum då det som sagt skiljer sig åt. På Ferratum kan du enkelt lån utan UC vid oväntade utgifter.

Kreditupplysning hos Ferratum.se

Ferratum tar likt alla andra långivare en kreditupplysning men de använder sig inte av Upplysningscentralen. Istället så använder de sig av Creditsafe för detta. Det betyder i korthet att förfrågan inte kommer att sparas och ingen kommer att kunna se att du försökt ta ett lån hos Ferratum.

Betalningsanmärkningar

Ferratum tillåter att deras låntagare har betalningsanmärkningar rent generellt. Men det görs alltid en personlig bedömning när en ansökan ankommit till Ferratum. Om man i övrigt har en ordnad privatekonomi så behöver inte en eller flera betalningsanmärkningar vara ett hinder.
Däremot så får man inte ha något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Då kommer man inte bli beviljad det lånet man har ansökt om.

Övrigt om Ferratum.se

Ferratum är numera en internationell långivare och det gör att man får en större säkerhet när man använder sig av Ferratum än många andra långivare. De har visat sig vara kompetenta och håller dessutom väldigt låga räntor. Vid jämförelser som gjorts så håller Ferratum en av de lägsta räntorna på marknaden.

Ferratum erbjuder sina låntagare ett lån på upp till 20 000 kr med en helt flexibel löptid. Det gör att man själv avgör hur snabbt man ska betala tillbaka sitt lån. Man måste enbart betala den fasta kostnaden som finns varje månad. Utöver detta så väljer man själv när man har möjligheten att betala av hela lånet.

Då man får sitt lån räntefritt om man betalar tillbaka lånet inom 30 dagar så är det en stark rekommendation från oss att göra det. Då man sparar väldigt mycket pengar på detta.

Fördelar med Ferratum Lån

+ Utbetalning på helger

+ Utan Säkerhet

+ Utan UC

+ Flexibel långivare

+ Accepterar betalningsanmärkningar

– Lågt maxbelopp vid smslån

Ansök nu!