Från konsument till att bli en sparare


httpswww.svd.seprivatlan-sa-lanar-du-bast

I dagens snabba livsstil är det lätt att glömma de fortsätter att köpa genomföra, i synnerhet eftersom privatlån är lätt tillgängliga för nästan alla. Du kan göra inköp även om ditt konto är inte relevant sätt. Även om du älskar att spendera pengar på fina saker och äta utanför hemmet med vänner är en av dina favoritsysselsättningar, kan du fortfarande permanent återbetala ackumulerade skulder och att göra besparingar. Hur? Det finns några enkla förändringar i din vardag, som du kan hålla fast vid, för att en gång för alla från konsumenten blir en sparare. Nedan kommer du hitta saker som du gör, om du är redo att säga ”Nej” till impulsköp och du börjar att göra betydande besparingar.

Ta en paus från shopping

Även om mycket enkel, kan detta också vara den svåraste test av verkliga konsumenter. Vid regelbundna pauser i provtagning kommer du att vara tvungen att arbeta regelbundet, eftersom det är anslutet med medvetande om förändring och tidigare beslut som antas av frikännande domar, samt att lära. I princip kan du börja med de första 24 eller 48 timmar reflektion gång istället för att köpa något som du nu och under inflytande tycks vara ”nödvändigt” och är en lysande idé för att köpa, du kan ha 24 eller 48 timmar av reflektion och vila. Om du efter denna tid måste du köpa behöver – då är det troligt att få ett mervärde och kommer inte längre att vara ett impulsköp. Exakt impulsköp är de som på bekostnad av privatlån tenderar att kraftigt över strecket. De är också en av de största budget träffar.

Fråga dig själv frågor

Tänkande från en konsument till en sparare förändringen kommer inte att ske över en natt, men i det långa loppet är det möjligt. Ett annat sätt att hjälpa dig själv att gå framåt närmare åtstramning av regimen, är genom att ställa dig själv frågor varje gång du går och handlar. Innan köp, håll produkten i sina händer och försöker att ställa sig frågan:

Behöver jag verkligen det nödvändigt, eller om jag bara vill?

  • Om det är nödvändigt, eller att jag behöver det just nu eller kan det vänta?
  • Är det en möjlig billigare alternativ?
  • Kan jag ha råd att köpa eller behöver jag låna?
  • Eller med detta köp jag befintlig fall? Eller den gamla går inte att reparera, byta?

Dessa är en del av de frågor som naturligt sparsamt folk frågar dig själv hela tiden. Men konsumenterna är medvetet återkallas och bör tas på sig själv på detta sätt att tänka tills det blir en vana.

Har du någonsin hört uttrycket ”Du är genomsnittet av en uppsättning av fem personer som du tillbringar merparten av din tid!” Kan inte säga annat än att det i själva verket visar sig vara sant. De människor som du tillbringar tillsammans en betydande del av deras liv, kan ha en enorm inverkan på alla livets aspekter, inklusive ekonomiskt vanor och beslut. Så om du vill konsumenten att byta till en skärmsläckare, kommer du behöver för att hitta kamrater som stöttar dig i denna process. Mest sannolikt att du kommer att bli mycket svårare att sluta spendera pengar på saker som du inte behöver, om du fortsätter att dagligen kommunicera med samma impuls köp skapare, som vill att du ska gå till alla de dyra restauranger och shoppingcenter. Om du verkligen vill bli sparsam, du har att prata och träffa med kloka människor. En del av sina vanor för att automatiskt hålla sig du.

Självkontroll som krävs för att bli sparsam, är mycket likt det som krävs för att gå ner i vikt. Ge inte upp vid första misslyckande!

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *