Frogtail


The Breakdown

Frogtail drivs av samma företag som Monetti och erbjuder en kombination av snabblån och privatlån. Fördelen är att en låntagare kan låna en mindre eller större kredit med en flexibel avbetalningstid.
Fart
Tillgänglighet

Frogtail

Frogtail drivs av samma företag som även driver Monetti och Kredit365 och det är Folkefinansgruppen. Företaget grundades från början i Norge men bedriver idag utlåningsverksamhet i flera andra länder i Europa. Frogtail är en relativt ny långivare inom Folkefinansgruppen men då de har samma ägare som Monetti så är det en väldigt trovärdig långivare med både låga räntor och bra villkor för deras låntagare. Oavsett om man behöver låna en mindre summa eller en större summa pengar så kan man använda sig av Frogtail utan några problem.

De erbjuder nämligen ett lån på mellan 1000 kr och 50 000 kr med en löptid på mellan 1 månad och tre år beroende på vilket belopp man väljer att låna. Låntagaren kan själv välja i vissa fall vilken löptid som ska gälla och för en del av lånen så finns det gott om alternativ.

Då man med hjälp av Frogtail kan få ett lån på hela 50 000 kr samtidigt som man kan få en korttidskredit på 1000 kr så kan alla oavsett behov välja att använda sig av Frogtail. Framförallt så får man en möjlighet som få andra långivare erbjuder.

Mer Os Kontakta

Låna pengar hos Frogtail

Hos Frogtail så kan man låna följande:

  • Ett lån på mellan 1000 kr och 50 000 kr med en flexibel löptid på mellan 1 månad och tre år.

Frogtail erbjuder sina låntagare ett väldigt flexibelt lån som egentligen passar alla oavsett behov då det som sagt går att få både ett korttidslån men även ett vanligt privatlån hos Frogtail. Det gör att det finns ytterst få anledningar att inte använda sig av Frogtail om man inte behöver låna mer än 50 000 kr.

Då Frogtail inte har några villkor som kräver att man har lånat hos dem tidigare för att få ett större lån beviljat vilket inte är vanligt. Så kan man utan några problem låna 50 000 kr första gången man ansöker om ett lån hos Frogtail.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Frogtail

För att bli beviljad ett lån hos Frogtail så måste man uppfylla de här generella kraven:

  • Minst 18 år
  • Taxerad inkomst
  • Folkbokförd i Sverige i minst tre år
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten

Beroende på vilket belopp man ansöker om så skiljer sig kravet på vilken taxerad inkomst man är tvungen att ha. Då det är stora skillnader på om man ansöker om ett lån på 1000 kr eller på 50 000 kr så är det svårt att generalisera över vilka krav som finns för de olika lånen. Sen kan det finnas krav som sätts utifrån ens egen personliga situation och som kan göra det enklare eller svårare att bli beviljad ett lån hos Frogtail.

Kreditupplysning hos Frogtail

Frogtail använder sig av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar. Det betyder i korthet att varje ansökan om ett lån hos Frogtail kommer att visas på din kreditupplysning i framtiden. Därför ska man inte ansöka om ett lån hos Frogtail om man redan från början vet att man inte uppfyller de krav som Frogtail ställer på sina låntagare.

Betalningsanmärkningar

Frogtail tillåter att deras låntagare har betalningsanmärkningar men gör en individuell prövning vid varje ansökan. Det betyder att en betalningsanmärkning inte är ett hinder för att få ett lån beviljat.

Övrigt om Frogtail

Frogtail är en långivare som trots att de är relativt nya ägs av Folkefinansgruppen och då har pålitliga och trovärdiga ägare bakom sig. Vilket gör att man utan några problem kan använda sig av Frogtail för alla sina lånebehov utan att känna någon osäkerhet. Då det finns en stor flexibilitet hos Frogtail med både belopp och löptid så är det en långivare som rekommenderas då det som sagt är en långivare för nästan alla potentiella låntagare.

Fördelar med Frogtail

– Långa öppettider

– Utbetalning samma dag

– Accepterar betalningsanmärkningar

Nackdelar med Frogtail

+ Ej fast lånekostnad

+ Otydlig information på hemsidan

Ansök nu!