Personliga kriterier: Avgöra hur mycket får man låna


Att låna! Personliga kriterier: Avgöra hur mycket får man låna

Personliga kriterier: Avgöra hur mycket får man låna

Låntagaren bör överväga personliga kriterier av ”Hur mycket kan jag låna” från långivaren, när du köper ett hem utöver kriterierna för banken vid fastställandet av vilken typ av bolån som kan ges. Även om någon kan godkännas för ett visst bolån, så betyder inte det nödvändigtvis att betalningarna kan täckas.

Kriterierna för långivare

Följande är personliga kriterier att överväga tillsammans med kriterierna för långivare:

  • Möjligheten för låntagaren att betala inteckning betalningar är beroende av inkomst. Frågor att överväga är om två inkomster behövs för att betala räkningar, hur stabil det nuvarande jobbet är och hur lätt det skulle vara att hitta ett annat jobb om det aktuella jobbet försvinner.
  • Låntagaren måste fråga om de är villiga att göra förändringar i sin livsstil för att ha råd med ett hemma. Om åtstramning av budgeten inte kommer att påverka livsstilen, kan man titta på annat alternativ. Om det finns små saker inom budgeten som är alltför viktiga för att ta bort, kan det vara bättre att inta en mer konservativ ställning.
  • Alternativet med ransonen innehåller de flesta av de nuvarande skulderna, men det kan finnas skulder som dyker upp i framtiden som inte anses i anses vara något nu. Att göra saker som att köpa en ny bil eller båt, skaffa ett barn som kommer att gå i skolan är saker att tänka på.
  • Sedan är det låntagarens personlighet. En del människor är mer bekväma med att göra en specifik betalning än andra.
  • I slutändan, när du tar beslutet att köpa en fastighet, måste låntagaren ta hänsyn till olika faktorer. Låntagaren bör först veta vad långivaren anser låntagaren har råd med och vilken storlek av ett lån som långivaren är villig att ge. Formler används för att få en uppfattning om vilken storlek på ett bolån som en klient kan hantera. Viktigare är att låntagaren bör utvärdera finanser och sin inställning när den gör beslutet – hur mycket.
  • Att veta storleken på bolånet som kan hanteras är även till hjälp att begränsa spelplanen så att dyrbar tid inte slösas på att leta efter bostäder som är utanför prisintervallet.

Hur mycket får jag låna

Innan du godkänner ett lån, fråga dig själv – hur mycket och se till du shoppar runt för att hitta det bästa priset, eftersom små skillnader i ränta kan leda till tusentals dollar i besparingar över hela löptiden för ett lån. Följande interaktiva tabell visar information om aktuell lokal kurs.

Vill du jämföra och sedan välja det bästa snabblånet för dig? Här har du tabellen med våra snabblån favoriter.

 

FÖREGÅENDE Online Smslån för Dålig Kredit
NÄSTA Hur du tecknar lån med låg inkomst?

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *