Klicklån


klicklan

The Breakdown

Klicklån är i samma grupp som Thorn, vilket funnits på den svenska marknaden sedan 1969. Stabil och väl känd är det en bra trygghet för att ta lån med Klicklån. Deras mål är ansvarsfulla lån men utan allt för stora krusiduller.
Fart
Tillgänglighet

Klicklån

Klicklån är i samma grupp som Thorn, vilket funnits på den svenska marknaden sedan 1969. Stabil och väl känd är det en bra trygghet för att ta lån med Klicklån.  Deras mål är ansvarsfulla lån men utan allt för stora krusiduller.

Därför synar de alla ansökningar personligen och bestämmer sedan räntan utifrån ens förutsättningar. Inga frågor om vad pengarna ska användas till-  det är upp till var och en att själv bestämma. Det enda de ser noga på är situationen för tillbakabetalningen.

Du kan låna mellan 10 000 och 40 000 kronor, med en löptid på mellan 12- 72 månader. Med andra ord kan du använda hela sex år till att betala tillbaka lånet.

Mer Om Kontakta

Låna pengar hos Klicklån

Det är snabbt och effektivt att låna pengar hos Klicklån. Du fyller bara i ansökan online och skickar in den. Med elektroniskt ID så blir det ännu lättare, allt sker på nätet. Om du vill kan de skicka ett kontrakt som du skriver under, men det tar längre tid.

Vanligtvis så har du svar på mindre än en timme, och pengarna kommer in på kontot samma dag. Det kan hända att Klicklån vill ha lite mer information om din betalningssituation, som hur många är beroende av din inkomst och eventuellt hur stor den är. Samt om du redan har andra krediter. Precis som andra kreditbolag så handlar det om att ha en tydlig bild av din privatekonomi.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Klicklån

Hos Klicklån är minsta ålder för att ansöka om ett lån 20 år. Du måste gå igenom en vanlig kreditupplysning. Tanken är naturligtvis att försäkra sig om att låntagaren kan betala tillbaka hela summan inklusive räntor och avgifter.

Kreditupplysning hos Klicklån

Alla ansökningar hos Klicklån kontrolleras med en kreditupplysning. Behöver de mer information än denna så kontaktar de klienten. Allt för att få en klar bild av möjligheterna för återbetalning.

Betalningsanmärkningar

Du kan inte ha några betalningsanmärkningar om du vill ansöka om lån hos Klicklån.

Övrigt om Klicklån

Det är snabbt och smidigt att låna pengar via Klicklån. Om allt är i sin ordning så tar det inte många timmar från början till slut, allt beroende på vilken dag och tidpunkt det är. Detta gör det möjligt att snabbt ha pengar i handen, något som ibland är mycket viktigt. Klicklån betalar dock inte ut pengar under helgerna, bara vanliga bankdagar.

Räntorna fastställs efter en individuell värdering och ligger på mellan 9,84%-21,60%. Det framgår mycket tydligt på kontraktet hur stor räntan är och vad månadskostnaden kommer att ligga på. Att låna pengar genom Klicklån är inte alls svårt, en av anledningarna till att de blivit så populära. En annan är att de har funnits under lång tid, genom sin koppling till Thorn, och är ett gediget företag. Det är inga särskilda risker involverade med ett lån via Klicklån.

Fördelar med Klicklån

  • Lång löptid, upp till sex år
  • Bra kundservice
  • Låga omkostnader för mindre lån

Nackdelar med Klicklån

  • Relativt dyra för lån av högre summor
  • Godtar inte betalningsanmärkningar

Ansök nu!