Låna pengar utan inkomst 18 år


Låna pengar utan inkomst 18 år
Låna pengar utan inkomst 18 år

Låna pengar som ungdom

Ibland behövs det pengar snabbt. Månaden räcker inte riktigt till, bilen går sönder eller något annat händer som gör att ett lån 18 år är den bästa möjligheten. Det handlar inte om stora summor pengar utan bara tillräckligt för att man ska klara sig till nästa löningen. Ibland kan det naturligtvis vara fråga om ett speciellt tillfälle, där en produkt inte kommer att finnas kvar till det fördelaktiga priset när pengarna kommer in.

Låna pengar utan inkomst 18 år

Går det att låna pengar utan jobb?

Som tur är så finns det flera möjligheter för att ta ett smslån 18 år utan inkomst. Vanligtvis så måste man dock uppfylla några få krav, men de är inte alls svåra.

  • vara folkbokförd i Sverige
  • minst 18 år gammal
  • inga betalningsanmärkningar

Helt klart är det inte alla som vill ge ett smslån utan inkomst 18 år. Det är alltid en risk att låna ut pengar till någon som inte har ett jobb, oavsett åldern. Men detta hindrar inte vissa kreditbolag att ändå ställa upp och ge lån. Många räknar också studiebidrag och a-kassa som inkomst, det behöver inte nödvändigtvis vara ett jobb.

Ju lägre kreditvärdighet man har desto högre brukar dock räntan vara, så det gäller att hantera lånet på ett vist sätt. Man ska aldrig låna mer än det praktiskt går att betala tillbaka, inklusive eventuella räntor och avgifter. Men ett lån 18 år utan inkomst kan ibland vara räntefritt.  När man lånar för första gången så är det inte alls ovanligt med räntefria villkor, som en bonus till nya kunder.

Låna pengar med betalningsanmärkning

Vissa ungdomar har redan hunnit dra på sig betalningsanmärkningar, och det tar några år innan de försvinner från systemet. Det finns dock snabblån med betalningsanmärkning 18 år, i vissa tillfällen kan man faktiskt ha flera stycken betalningsanmärkningar utan att det skapar några problem.

Så det bästa är att inte bara låna pengar med första bästa kreditbolag utan istället ta sig en titt för att se vad som finns. Många har bra erbjudanden och räntorna kan varierar mellan de olika aktörerna. En del kräver en högre ålder, men det är gott om möjligheter för ett lån 18 år.

Vare sig det handlar om smslån utan inkomst 18 år eller vanliga banklån så är en betalningsplan och budget viktig. Snabblånen är praktiska men blir snabbt mycket dyra om man inte betalar tillbaka i tid. Istället ska de ses som en möjlighet att sträcka på pengarna och få ut så mycket som möjligt av månaden.

Har du bestämt dig för att ta ett lån? Kolla in vår tabell, som ger dig en jämförelse av alla låneutgivare och väljer det bästa snabblånet för dig!

FÖREGÅENDE Att låna pengar som student
NÄSTA Flexkontot

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *