Lånekalkylator

En lånekalkylator behövs för onlineberäkning av beloppet av en månadsbetalning, en överbetalning och en reell effektiv ränta.

Lånebelopp
Kr
Effektiv årsränta
%
Löptid
Mån.
Beräkna lån
Lånebelopp
0,00 kr
Månadsbetalning
0,00 kr
Total ränta
0,00 kr
Betalning totalt
00,00 kr

 

Detta lånkalkyl tillåter online-beräkning av livränta betalningar. Livränta betalningen är lika med summan av de månatliga lån betalning som ingår beloppet av upplupen ränta på lån och lånbelopp. Denna typ av återbetalning av lån gäller i de flesta fall.

Du kan använda detta lån kalkylator för att jämföra olika typer av lån och få nödvändig information utan att ta till professionell hjälp.

Räkna ut ränta på lån

En låneberäkare är ett enkelt och bekvämt verktyg för att utvärdera bankerbjudanden och deras förmågor.

Bara tre enkla steg för att beräkna ett kreditprogram:

  1. Ange Lånebeloppt (Kr)
  2. Ange period för återbetalning av lånet enligt kreditprogrammet (Mån.)
  3. Ange effektiv årsränta (%).

Lånekalkylatorn kommer att ge en tydlig bild av de månatliga betalningarna. Beräkna i det här läget alla intressanta erbjudanden och välj den mest lönsamma.

Långivare
Löptid
Min
lånsumma
Max lånsumma
Minsta ålder
Utan UC
snabblån zmarta
12 - 180 månader
1000 kr
600 000 kr
ANSÖK NU
18 år
snabblån euroloan
18 - 60 månader
2000 kr
50 000 kr
ANSÖK NU
18 år
snabblån natlan
33 dagar
1000 kr
4 000 kr
ANSÖK NU
18 år
lån utan UC viaconto
1 - 3 månader
500 kr
50 000 kr
ANSÖK NU
18 år

Vad är Effektiv årsränta?

Effektiv årsränta – är den totala låntagarens utgifter för lånet, uttryckt i årliga procentandelar av lånet. Effektiv årsränta motsvarar det faktiska årliga värdet av de medel som tagits upp under lånets livslängd. Det inkluderar eventuella provisioner eller extra kostnader i samband med operationen.

Beräkna lån

Lånekalkyl är utformad speciellt för att beräkna månatliga betalningar och mängden överbetalning. Med det här verktyget kan du bestämma det optimala beloppet av lånet, vilket kommer att förbättra sin finansiella ställning och lösa ekonomiska svårigheter och inte leda till att det faller i skuldfallen.

Konsumentkalkulatorn tar hänsyn till ett antal extra kostnader som kan öka lånekostnaden på allvar. Detta gäller särskilt för konsumentkrediter. Eftersom dessa lån är de mest riskabla eftersom de inte innehåller ytterligare säkerheter, tvingas bankerna att kompensera för riskerna med ökat avkastning på dessa lån.

SENASTE ARTIKLARNA OM BLOGG