L’EASY


The Breakdown

L'EASY är en del av den stora Thorn koncernen, och därmed ett tryggt alternativ för snabblån. De har funnits i flera årtionden på marknaden och hör till ett av de mest populära kreditbolagen. Dels är de ett säkert kreditbolag, med lång erfarenhet. Men de är också kända för att godkänna en stor del av ansökningarna.
Fart
Tillgänglighet

L’EASY

L’EASY är en del av den stora Thorn koncernen, och därmed ett tryggt alternativ för snabblån. De har funnits i flera årtionden på marknaden och hör till ett av de mest populära kreditbolagen. Dels är de ett säkert kreditbolag, med lång erfarenhet. Men de är också kända för att godkänna en stor del av ansökningarna.

Kundtjänst håller öppet alla dagar förutom söndagar, men bara under normala kontorstider. Man kan också nå dem via e-post eller chatt.

Mer Om Kontakta

Låna pengar hos L’EASY

Hos L’EASY kan du låna mellan 5 000 och 10 000 kronor. Det är alltså fråga om mindre lån som betalas tillbaka relativt snabbt. Löptiden ligger på mellan 12 och 36 månader. De kräver ingen säkerhet för lånet och ställer heller inga frågor om vad pengarna ska användas till. Detta är en personlig sak, så länge du har en god nog ekonomi för att klara av avbetalningarna.

För ett snabblån är alltså L’EASY ett bra alternativ. Du fyller bara i ansökan och skickar in den, och får svar nästan med en gång. Så fort du blivit godkänd så skickar de pengarna.

Krav för att bli beviljad ett lån hos L’EASY

För att kunna få ett lån hos L’EASY måste du vara minst 20 år gammal, en ganska vanlig ålder för snabblån. Efter avslutad kreditupplysning skickar de ett låneavtal som ska skrivas under, här framgår också hur stora omkostnaderna och räntorna blir. Det lättaste är att ha ett elektroniskt ID och göra allt samman online. Många väljer dock att skriva ut kontraktet som en extra liten säkerhet. Det är viktigt att ha allt under kontroll för att kunna betala tillbaka lånet i tid.

Kreditupplysning hos L’EASY

L’EASY gör en kreditprövning på alla ansökningar och först därefter så fastställer de räntan. Denna kan ligga på mellan 9,84 och 21,60%. Uppläggningskostnaden är 495 kronor. Hur mycket du betalar i ränta beror alltså på din kreditvärdighet, så det kan löna sig att dela ansvaret.

Betalningsanmärkningar

Du kan inte ansöka om ett lån hos L’EASY om du har betalningsanmärkningar, de har inte den tjänsten.

Övrigt om L’EASY

Pengarna betalas vanligtvis ut samma dag som lånet godkänns, eventuellt senaste nästa bankdag. Det finns flera olika val för återbetalning, med start från 12 månader. Detta innebär att du själv kan välja ungefär hur stora månadskostnaderna och den totala kostnaden av lånet blir. Du kan när som helst avsluta ditt lån hos L’EASY, utan några extra kostnader.

Allt detta gör det lätt och smidigt att låna pengar hos L’EASY. Det är inte utan anledning som de vuxit till sig och blivit en av marknadens populäraste bolag. De flesta har någon gång ibland behov av att snabbt få in lite extra kontanter. Bilen eller kylskåpet kanske går sönder eller så tar pengarna helt enkelt slut. Med L’EASY tar det inte lång tid innan du har pengarna i handen och kan lösa situationen.

Fördelar med L’EASY

  • Lätt att använda för snabba lån
  • Godkänner en stor del av ansökningar
  • Stor och trygg koncern bakom företaget

Nackdelar med L’EASY

  • Relativt stora omkostnader med lånen
  • Hemsidan är inte så lätt att använda

Ansök nu!