Meddelandelån


The Breakdown

Meddelandelån är ett av de större företagen som funnits ända sedan starten av smslån i Sverige. Erbjuder möjligheten att låna upp till 10 000 kr. Meddelandelån gör det även möjligt att till viss del själv välja avbetalningstid. De erbjuder även nya låntagare ett räntefritt smslån på 500 kr under 15 dagar.
Fart
Tillgänglighet

Meddelandelån

Meddelandelån är en bifirma till C Finance AB och är en av de absolut äldsta långivarna inom smslån och mikrolån på den svenska marknaden. Redan 2006 så grundades företaget och har sedan dess försett sina kunder med lån till rimliga avgifter och villkor. Vid skrivande stund så erbjuder de smslån på mellan 500 kr och 10 000 kr med en fast löptid på mellan 15 dagar och 90 dagar beroende på vilket belopp som ansökan gäller.

Nya kunder hos Meddelandelån har även en möjlighet att låna 500 kr räntefritt i 15 dagar. Då Meddelandelån erbjuder snabblån upp till 10 000 kr så finns det ytterst få låntagare som behöver använda sig av en annan långivare än Meddelandelån. Främst för att de erbjuder lån på hela 10 000 kr även till sina nya kunder. Något som ytterst få andra långivare gör då de oftast krävs att man lånat hos företaget sedan tidigare för att kunna få ett så stort lån beviljat.

Mer Om Contact

Låna pengar hos Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder sina låntagare följande lån:

  • Ett räntefritt lån på 500 kr under 15 dagar till sina nya kunder
  • Ett smslån på mellan 500 kr och 10 000 kr med en löptid på mellan 15 och 90 dagar

Med Meddelandelån så får man en möjlighet att enkelt och effektivt låna de pengar man behöver utan några svårigheter. Genom att använda sig av Meddelandelån så kan man låna 10 000 kr under 90 dagar utan några problem. Om man däremot vill låna pengar under en längre period så finns det ingen möjlighet att förlänga sitt lån som man kan hos en del andra långivare. Man kan inte heller välja vilken löptid som ska gälla för de olika beloppen. Löptiden är låst vid varje belopp och det finns få valmöjligheter som man som låntagare kan göra. Oftast får man ett eller två alternativ när man vill låna ett visst belopp.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Meddelandelån

För att bli beviljad ett lån hos Meddelandelån krävs det att man uppfyller de här generella kraven:

  • Minst 20 år gammal
  • Inga skulder till Kronofogdemyndigheten
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Svenskt mobilnummer
  • Svenskt bankkonto

Beroende på vilket belopp man ansöker om att låna från Meddelandelån så kan det krävas att man uppfyller andra krav för att få lånet beviljat. Framförallt så är det inkomsten som krävs som skiftar beroende på vilket belopp man ansöker om.

Kreditupplysning hos Meddelandelån

Meddelandelån använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar utan använder sig istället av Creditsafe. Det betyder att varje ansökan som görs om ett lån hos Meddelandelån är fullständigt anonym och kan inte ses av någon annan än Meddelandelån. Den enda kopian på att en kreditupplysning har gjort skickas till låntagarens folkbokföringsadress.

Betalningsanmärkningar

Meddelandelån tillåter inte att deras låntagare har betalningsanmärkningar. Så om man har vare sig ett skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten eller om man har betalningsanmärkningar så finns det ingen anledning att ansöka om ett smslån hos Meddelandelån.

Övrigt om Meddelandelån

Meddelandelån har funnits under en väldigt lång tid och var en av de första långivarna inom smslån på den svenska marknaden. Med det sagt så finns det bättre långivare att använda sig av än Meddelandelån. Jämfört med andra långivare inom smslån så erbjuder de vare sig speciellt låga kostnader och tillåter inte att deras låntagare har betalningsanmärkningar.

De erbjuder inte heller några snabba utbetalningar och det finns då andra långivare där man har pengarna på sitt konto samma dag. Något som Meddelandelån inte gör på samma sätt.

Däremot så är det en långivare som funnits länge och har ett erbjudande om räntefria lån på 500 kr under 15 dagar. Vilket gör att man kan få ett väldigt prisvärt men kort lån från Meddelandelån.

Fördelar med Meddelandelån

+ Utbetalning på alla dagar

+ Väldigt hög kundnöjdhet

+ Långa löptider

Nackdelar med Meddelandelån

– Låsta löptider vid vissa belopp

– Accepterar inte betalningsanmärkningar

Ansök nu!