Nordiclån


Nordic Lån

The Breakdown

Nordiclån hör till samma koncern som en rad andra kreditbolag, inklusive Klicklån och L’EASY. De ger snabba lån på bra villkor, helt perfekt för den som letar efter ett mindre lån. Om du vill ha svar med en gång och pengarna i handen inom max en arbetsdag så är detta stället.
Fart
Tillgänglighet

Nordiclån

Nordiclån hör till samma koncern som en rad andra kreditbolag, inklusive Klicklån och L’EASY. De ger snabba lån på bra villkor, helt perfekt för den som letar efter ett mindre lån. Om du vill ha svar med en gång och pengarna i handen inom max en arbetsdag så är detta stället.

Man kan låna mellan 10 000 och upp till 50 000 kronor, med en löptid på mellan 12 och hela 80 månader. Detta gör det lätt att klara av oväntade utgifter eller möjligheter för investering.

Mer Om Kontakta

Låna pengar hos Nordiclån

Det är enkelt att ansöka om ett lån hos Nordiclån, du fyller bara i all information på nätet. Vanligtvis så har man svar inom en timme, och pengarna tar inte mycket längre tid än det. Beroende på vilken tid på dagen du ansöker om lånet så har du pengarna på kontot redan samma dag, annars kommer de allra senast dagen efter.

Ingen ställer några frågor om varför du behöver ett korttidslån hos Nordiclån. Det är helt upp till dig, och alla har sina egna skäl till att ta ett lån. Den exakta räntan fastställs efter en individuell prövning, men allt framgår klart och tydligt på låneavtalet.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Nordiclån

Som med de flesta kreditbolag finns det en del grundläggande krav som måste uppfyllas. Du måste vara 20 år gammal och ha en fast årsinkomst. Däremot så måste du inte tjäna ett visst belopp, det viktiga är att det är en stadig inkomst.

Har du ett bank-ID så kan allting ske via internet. Men det finns också ett alternativ där Nordiclån skickar ett kontrakt på papper som du skriver under och skickar tillbaka. Detta tar av naturliga orsaker längre tid, men är helt möjligt.

Kreditupplysning hos Nordiclån

När man ansöker om lån hos Nordiclån så gör de en kreditupplysning. Detta är som en garanti för att man ska kunna betala tillbaka lånet.

Betalningsanmärkningar

Det går inte att ta ett lån hos Nordiclån om du har betalningsanmärkningar, det är ett av deras krav för att låna ut pengar.

Övrigt om Nordiclån

Med fasta kostnader så blir det lättare att hålla reda på sitt lån. Du vet exakt hur mycket det kostar samt hur mycket du måste betala varje månad. Om du skulle vilja så kan du alltid betala av hela summan och avsluta lånet, det kostar ingenting extra.

Nordiclån tar ingen startavgift eller administrationsavgift, du betalar bara lånet med räntorna. Den effektiva årsräntan beror naturligtvis på hur lång löptiden är, samt lånets belopp. Men man får räkna på att räntan ligger på mellan 7,92 och 21,60%.

Det känns tryggt att ta ett lån med Nordiclån, bland annat för att de har en stor koncern bakom ryggen. Kända namn som Thorn är med i samma grupp, vilket ger stabilitet till hela arrangemanget.

Fördelar med Nordiclån

  • Låg ränta
  • Ingen minsta inkomst
  • Fasta månadskostnader
  • Möjlighet att avsluta lånet när som helst utan kostnad

Nackdelar med Nordiclån

  • Inga smålån, minsta belopp 10 000 kronor
  • Minsta löptid är 12 månader