4 Sätt Hur Du Hittar det Bästa Inom Privatlån Ränta


Privatlån Ränta

Sedan första gången du faktiskt tog emot ditt första avdrag, har du säkert förstått en mycket enkel regel i just nationalekonomi: Få så mycket som du kan och betala så lite som möjligt av det. Det är sant även i vuxenvärlden av personliga lån. Du lånar någons pengar till lägsta möjliga ränta.

Men det är inte alltid lätt att få lägsta privatlån ränta. Så hur gör du egentligen, och hur får du de mest gynnsamma villkoren?

1. Gå Inte till Banken (för det mesta)

Stora banker är ofta de första långivare som man kommer att tänka på. Medan de tycker det är värdefullt att erbjuda personliga lån, minskar relativt liten mängden pengar som de gör på dem deras incitament att erbjuda konkurrenskraftiga räntor av privatlån ränta länsförsäkringar i de flesta fall. Det skadar inte för att fråga (speciellt om du redan har en relation med denna långivare), men bli inte förvånad om priset är ett par punkter högre än vad du kommer hitta någon annanstans, till exempel kring privatlån ränta handelsbanken.

2. Kolla på Nätet

Du kan hitta mycket genom att testa privatlån ränta jämför på internet. Det finns ett ökande antal digitala långivare ute, och deras brist innebär ofta att de kan erbjuda bättre villkor än det fysiska motsvarigheterna.

3. Se Över Alternativet Förskott

Titta på posten för kreditkort erbjuder kontant förskott på en inledande 0% ränta, eller kontrollera Internet för aktuella erbjudanden. Pengar på gratis: Du kan inte slå som. Du kan bara få denna hastighet privatlån med låg ränta mellan 6 till 12 månader, dock så måste din tidsram vara kort. Vara medveten om att räntorna på kreditkort saldon är mycket högre än för privatlån, så denna strategi kommer bara att spara pengar om du behöver kontanter för en mycket kort tid och vet att du kan betala tillbaka medan intro är fortfarande i kraft.

4. Läs Olika Recensioner

Eftersom den personliga lån lånemarknaden kan innebära mindre kända långivare för att få det bästa priset, läs då andras erfarenheter med dem. Googla de långivare som du funderar på innan du loggar in, bara för att se om det är något positivt eller negativt du bör undersöka. Användarrecensioner inte är ofelbar, naturligtvis; använda dem för att höja frågor du behöver besvaras.

Några Extra Tips

Du bör också undersöka hur ränta på lånet beräknas. Innan du signerar något pappersarbete och låg ränta privatlån, fråga om banken precomputes intresse eller beräknas med hjälp av enkel ränta. Enkel ränta använder det faktiska saldot som är utestående på dagen din betalning sker. Så, om du börjar betala mer än din ordinarie månadsbelopp, räntekomponenten av betalningen bör få mindre eftersom storleken på det utestående lånet krymper. Precomputed intresse använder ursprungliga betalningsplanen (och ursprungliga privatlån ränta flashback balansen) för att räkna ränta, och det varierar aldrig, även om du ökar dina betalningar över tiden.

Har du bestämt dig för att ta ett lån? Kolla in vår tabell, som ger dig en jämförelse av alla låneutgivare och väljer det bästa snabblånet för dig!

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *