Saker som ska ignoreras för att bli rik


De flesta människor skulle vilja bli otroligt rik, och det är inget att skylla. Jag skulle också vilja ha det, och jag vet att alla i min familj och vänner på regementet. Det enda som hindrar oss att uppnå detta mål, är det av rädsla för sina förmågor, och hur kommer denna lycka. Men, mest av rädsla är baserad på lögner, som jag genast ringa. I syfte att uppnå ditt mål är att lära sig att strunta i en del av de allmänna fakta.

1. Du behöver definitivt en högre utbildning i själva Verket, varje högre utbildning, kan öppna upp stora vägar i din framtid, liksom dörren till ekonomiskt oberoende. Men om du tittar på den andra sidan, de flesta människor som har tagit examen från universitetet aldrig ens har inte arbetat i detta område, som fick högsta grad. Så försök inte att med det faktum att du inte har en högre utbildning – ett oräkneligt antal människor har blivit rika, även om du inte får en av de högsta grader, man skulle kunna nämna ett antal.

2. Kommer endast från förmögna familjer, Detta är en annan felaktig uppgift. Naturligtvis, rika föräldrar kan ge ett stort bidrag i framtiden. Men vad kan du lära av dig själv, snarare än beroende på föräldrar. Resurser finns väldigt många, så du måste titta på och närmare ditt mål. På samma gång, vet du förmodligen en eller flera personer som är födda med en silversked i munnen, och inte alltför långt framskridit inte i branschen eller någon annanstans. Vara familj och ofta även ett hinder för dig själv och komma tillbaka på sina fötter.

3. Du behöver en hög IQ-nivå, IQ är ett löjligt indikator. Även om det ofta sammanfaller med framgång, att det lika ofta är också anledningen till varför människor har svårt att förstå, samarbeta med andra, liksom att förstå kundernas behov. Det finns vissa bevis som visar att korrelationen mellan IQ och inkomst, men det är inte alltid fallet, när vi talar om rikedom. Det är människor med låg IQ-nivå, som också står upp för rika. Överdrivet självförtroende är vägen för att främja ekonomiska val och onödig risk. Oavsett antalet, rikedom skapar en korrekt valda dagliga vanor.

4. Du måste hitta ett företag att arbeta, Vi har inget emot företagens jobb – många av dem kan vara lönsamt. Men om du gör en hel del för att bättre njuta av konst och kreativitet, så allt som behövs är att hitta ett sätt med den här passionen, att göra ditt bankkonto till sidan mer.

5. Rika människor är själviska Det är en mycket populär tro att för att bli rik, du har för att vara. Även om det är sant att rikedom förvärvet kräver tid och uppmärksamhet, finansiella experter är av uppfattningen att det är inget fel med det, om du är fokuserad på vad du har startat. Personer som sedan barndomen är programmerade att börja med är det nödvändigt att tänka om andra, och då bara om sina egna önskningar. Men detta är den värsta tips du kan få när det kommer till pengar. För att få en massa pengar, det tar tid, det är nödvändigt för att bara fokusera på dig själv och ditt företag att ha en hög grad av konkurrens. Så snart du är rik, då kan du tänka på välgörenhet och frivilliga andelar.

6. Detta talesätt som visar att spara pengar är en av de viktigaste faktorerna för att bli rik. Problemet i detta uttalande är att det uppmuntrar konsumenter för att fokusera på varje cent spara – de börjar att leva kuponger, leva sparsamt som möjligt, utan att visa den situation som helhet. Människor måste kunna avslå detta sätt att tänka och fokusera på de stora pengarna. Eftersom hela sanningen: du kan fokusera på varje cent spara, därför kör förbi dem möjlighet att tjäna eller investera i mängden av de ursprungliga idéerna.

FÖREGÅENDE Från konsument till att bli en sparare
NÄSTA Hur du kan förbättra din ekonomiska disciplin?

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *