SLANTAR


The Breakdown

Fart
Tillgänglighet

SLANTAR

Slantar drivs av Credit Invest Sweden AB men är en del av Lendytech AB som driver flera andra långivare, främst inom snabblån. Slantar är en relativt nystartad långivare som, de slog upp sina dörrar under 2015 och erbjuder sina låntagare en variant mellan privatlån och snabblån.

Hos Slantar får man som kund möjligheten att låna mellan 3000 kr och 30 000 kr med en lång löptid. Anledningen till varför det vare sig är ett snabblån eller ett ordentligt privatlån är främst på grund av lånebeloppen men även på grund av de låga kraven.

För hos Slantar får man enklare ett lån än vad man kan förvänta sig hos många av de mer traditionella långivarna. Anledningen är att man vill kunna erbjuda ett lån även till de som inte har samma ekonomiska kapacitet, som då kan få ett lån genom mer traditionella långivare.

Mer Om Kontakta

 

Låna pengar hos Slantar

Slantar erbjuder en enda variant av lån som de erbjuder samtliga sina låntagare:

 • Ett privatlån/snabblån på mellan 3000 kr och 30 000 kr med en löptid på mellan 1 år och 5 år.

Fördelen med att låna pengar hos Slantar är att man får en lägre ränta än om man lånat hos ett smslån företag men man får samma snabba hantering och utbetalning. Något som gör att man som låntagare hos Slantar snabbt och enkelt får in de pengar man ansökt om på sitt konto.

För den som vill låna pengar men inte vill använda ett smslån kan Slantar vara ett ypperligt alternativ.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Slantar

För att kunna bli beviljad ett lån hos Slantar måste man uppfylla följande krav:

 • Mellan 20 och 65 år gammal
 • Svenskt personnummer
 • Folkbokförd i Sverige
 • Genomgå sedvanlig kreditkontroll
 • Inga betalningsanmärkningar de senaste 6 månaderna
 • Inkomst av tjänst

Beroende på storleken på lånet kan villkoren och kraven skifta och då är det framförallt inkomstkravet som ändras. Slantar kan ha ytterligare kvar beroende på just din situation.

Kreditupplysning hos Slantar

Slantar använder sig inte av Upplysningscentralen utan har valt att istället använda sig av Bisnode. Det betyder att ingen förfrågan kommer att registreras hos UC om man ansöker om ett lån hos Slantar.

Den som söker lånet kommer få en kopia hemskickad till sin folkbokföringsadress, det är också den enda kopian som kommer att existera utöver den hos långivaren.

Betalningsanmärkningar

Slantar tillåter att deras låntagare har betalningsanmärkningar. Själva hävdar dem nämligen att ingen anmärkning är den andre lik. Däremot finns det ett krav relaterat till betalningsanmärkningar och det är att man som låntagare inte få ha fått någon betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna.

Övrigt om Slantar

Slantar är ett utomordentligt lånföretag att vända sig till om man behöver en lite större kredit och inte har någon möjlighet att betala tillbaka det fort. Slantar är en del av ett av de största låneföretagen som finns på marknaden i och med att de är en del av Lendytech AB.

Kraven på låntagaren är få och så länge som man har en ordnad ekonomi har man stora möjligheter att få ett lån beviljat hos Slantar. Alla utbetalningar sker dessutom inom 2 dagar från det att ansökan beviljats.

Fördelar med Slantar

 • Snabb hantering av låneansökan
 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Använder sig inte av UC
 • Erbjuder lån på upp till 30 000 kr

Nackdelar med Slantar

 • Relativt hög ränta
 • Tar två dagar innan pengarna finns på kontot

Ansök nu!

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *