Vad är ett snabblån?

I de situationer där det finns ett akut behov för mindre pengar – snabbt lån på Internet runt om i världen, inklusive Sverige, har fått en enorm popularitet på grund av flera fördelar, till exempel gynnsamma räntor på upplåning för en kort tid, snabbt godkänna och ta emot pengar, och att du inte behöver gå till banken eller en annan institution. För att möta kundernas förväntningar och behov av sådana lån, antal snabba lån företag växer snabbt, att erbjuda mer fördelaktiga och konkurrenskraftiga villkor, vilket kan jämföras i tabellen nedan och bästa snabblån:

Långivare
Löptid
Min
belopp
Max
belopp
Minsta ålder
Utan UC
lån för alla
12 - 180 månader
5000 kr
600 000 kr
ANSÖK NU
18 år
1
nanoflex
3 - 9 månader
2000 kr
25 000 kr
ANSÖK NU
20 år
nanokredit
12 - 180 månader
5000 kr
250 000 kr
ANSÖK NU
20 år
ferratum
Flexibel
1500 kr
30 000 kr
ANSÖK NU
21 år

I samhället finns det olika åsikter om denna typ av lån – på ena sidan, det kan tjäna som ett utmärkt stöd i akuta situationer, men å andra sidan kan det dra låntagare i de ändlösa skuld bunden. Snabba lån, som allt har sina positiva och negativa sidan – detta kommer att få konsekvenser för låntagarens framtida och hans ekonomiska situation kommer att bero på behandling av sådana finansiella skulder. Om gäldenärens inställning kommer att vara ärlig och samvetsgrann, och lånet kommer att återbetalas till fullo och i tid, lån kan betraktas som en framgång. Dock, om gäldenären inte återbetalningstid skulder, troligen kredit historia kommer att vara skadade, vilket kommer att göra det svårt eller till och med göra det omöjligt för eventuella framtida försök att få lån på banken eller icke-bank borgenärer.

Lån upplåning är allvarliga och påverkar många områden som bör utvärderas noggrant. Om du är osäker, kan det vara bättre att välja ett annat sätt att få extra ekonomiskt alternativ än lån, såsom att låna pengar från släktingar eller vänner.

 • Det är en av de icke-bank sektorn lån typer.
 • Det är även kallat SMS-lån eller Mikoloan, eftersom det kan uppnås med hjälp av endast en dator eller en mobiltelefon med tillgång till internet.
 • Ofta är det definieras som rörelseresultat finansiellt stöd i form av mikrolån.
 • För att få det, det finns ingen anledning för tidig registrering – du behöver bara ansöka om ett lån på några snabba lån är bolagets hemsida, som visar all information som behövs, och vänta på godkännande av ansökan, liksom en pengar till ett konto. När det gäller den relativt nyligen antagna lagen, lån emission är förbjudet på natten, från 23:00 till 07:00, så får finansiering för den här gången är det inte möjligt – det är möjligt att ansöka om ett lån, men det är utbetalas endast under arbetstid, som varje borgenär individuellt, bestäms i enlighet med de bestämmelser i lagen.

Snabblån utan säkerhet

Lån med låg ränta

Att låna pengar med hjälp av snabblån direkt är ett utmärkt sätt att snabbt få in pengarna på kontot. Med det sagt så betyder inte det att man som låntagare ska välja första bästa långivare. Det finns nämligen stora skillnader mellan de olika långivarna som man som låntagare måste jämföra mellan. Framförallt så vill man som låntagare hitta ett snabblån online med låg ränta och det är den absolut största skillnaden mellan olika långivare.

Det enklaste sättet att hitta ett lån med låg ränta är att använda sig av våran jämförelsetjänst här på Pengaro. Vi listar alla de långivare som är verksamma i Sverige och genom att använda våran jämförelsetjänst så kommer du att hitta ett låna pengar låg ränta.

risicum-banner

Vad är det för egenskaper?

 • Hastighet: till skillnad från kreditgivare bank lån, det är möjligt att få pengar i 10 till 15 minuter efter det att ansökan gjordes. Ofta snabba lån anses som osäkra, men den ansökan med personuppgifter är garanterad att vara sekretess, det vill säga, det bara används av långivare för sina inre behov.
 • Bekvämlighet: det är möjligt att få via internet och de flesta fall även via SMS eller sms-meddelande utan att gå direkt till långivarens.
 • Enkelhet: Det kräver inte att göra ansökan i förväg. Till exempel, för att få SMS lån, du helt enkelt lämna in en ansökan på kreditgivarens hemsida, efter granskning och godkännande av ansökan hända inom ett par minuter. Dessutom snabba lån förvärv inte kräver ingen säkerhet, ingen garanti, inget jobb eller inkomst bevisa.

Hur mycket är det möjligt att låna?

Snabblån utan uc belopp beror på varje långivares individuella villkor och sträcker sig från 500 kr till till 100 000 kr. Om låntagaren har slutfört återbetalningen av lånet kan personens individuella kreditgräns ökas och gör det möjligt för personen att låna större belopp.

Snabblån direkt på samma sätt som den lån?

Som redan nämnts, snabba lån är bara en av de icke-bank-kredit-utlåning-lån-typer. Icke-bank långivare som erbjuder även andra typer av lån så som bolån, billån och konsumtionslån. Dessa typer av lån, till skillnad från snabba lån, har andra funktioner, det är oftast mycket större och det skulle inte erhållas via Internet – förvärvet kräver lite mer tid, måste du skicka dem en kopia av ditt riktiga handlingar eller ens gå till den filial eller kontor.

Vad är återbetalningstiden?

Denna typ av lån är normalt lånas ut för en period längre än ett år. Den genomsnittliga kort-och långfristiga lån återbetalningstid är 30 dagar, dock efter överenskommelse med en viss långivare, är det möjligt att fastställa betalningstiden förlängs.

Om en återbetalning tidsfristerna inte är uppfyllda, gäldenären tillämpas påföljder med ett belopp som bestäms för varje långivare sig själv och som tenderar att vara från 0,75% till 1% av summan betalas för varje dag.

Vad är de möjliga belopp att låna?

Snabba lån belopp beroende på var och en av långivarens villkor och dess allt från 500 kr till +100000 kr. Om låntagaren har slutförts, återbetalning av lån, hans individuella kreditgräns kan höjas och ge möjlighet för varje nästa gång för att låna större belopp.

Vad är kravet för att få detta lån?

Villkor och krav för låntagare bestäms individuellt av varje långivande bolaget enligt deras filosofi och erfarenhet. För att undvika olika risker innan du lämnar in ansökan noggrant kontrollera all information som är tillgänglig på långivarens webbplats i syfte att undvika eventuella missförstånd. Beroende på inställningarna för varje enskild borgenär, den person som:

 • Måste vara svensk medborgare eller åtminstone ha en hemvist.
 • Måste vara mellan 18 och 85 år.
 • Måste ha stabila, regelbunden och tillräcklig inkomst.
 • Man måste ha ett aktivt konto i en av de svenska kommersiella banker.
 • Kredit historia inte bör vara skadad;
 • Lån bör inte användas för att täcka skulden av en annan utlåning.

snabblån

Vad är den effektiv ränta?

Räntan och dess beräkningsformel introducerades ursprungligen av banktjänster för att jämföra priser i årstakt. Som det är känt, bank erbjuder långa lån, t.ex. bokslut produkter med en längre löptid än ett år. Men under de år denna tid har det också vuxit fram med snabba lån, som är kortfristiga lån. Men APR beräkningsformeln har inte förändrats, så rent logiskt, att den årliga procentsats formel kan inte vara tillräckligt relevanta och jämförbara i denna sektor, i vilket fall APR möta astronomiska höga siffror. Du bör också komma ihåg att de mindre återbetalningsperioden, om mindre belopp går till räntebetalningar, förutsatt att hela beloppet av de lån som ska återbetalas på kortast tid. Om uttrycket är ständigt utvidgas, räntor betalar för mycket och totalt APR-programmet kommer att vara mycket hög.

Varför det finns räntefria lån (0%)?

Många av de långivare kommer att fråga dig första lånet med ränta-gratis eller med 0% i provision. Det innebär att låntagaren måste återvända till långivaren som en stor summa pengar som det var lånade. Naturligtvis kan en sådan för första gången räntefria lån är ingenting mer än ett sätt att locka nya kunder, eftersom en och samma kund, att låna ett lån hos samma långivare igen, kommer att debiteras med en lämplig räntesats.

zmarta-banner

För vilka ändamål snabbalån används?

I motsats till andra typer av lån, snabba lån låntagare inte behöver ange ändamål han behöver pengar till, så snabba internet-lån kan användas till andra ändamål. Populära syften är följande:

Oväntade och akuta dagliga behov: När du drabbas av en oväntad situation, när du är i brådskande behov av finansiella resurser – snabblån utan kreditupplysning är ett steg att ditt problem kan lösas. Kanske det täcka det dagliga utgifter, såsom nytta betalningar, hushållsmaskiner, kläder eller mat förvärv, etc.

 • Sjukvård: alla kan få oväntade hälsoproblem, behandling bör inte fördröjas på grund av ett akut behov av att besöka, till exempel tandläkare eller kirurg.
 • Bil-reparationer: i bilen, samt med människors hälsa kan uppstå olika, oplanerade problem, som inte är billiga att tjänsten.
 • Leva tills payday: om det under den månad det hände oförutsedda utgifter, kan du uppleva den situation där du är i brist på finansiering tills din lön dag.
 • Stor försäljning på den produkt som du behöver: kanske drömmer du om att ha några dyra saker, men all den tid du inte har råd att köpa den. Men när det är en försäljning och det nya priset är riktigt bra, är det möjligt för dig att ta ett lån och äntligen få vad du vill.

Innan du ansöker om lånet, särskilt när det gäller snabba lån, där lån är så tillgänglig och lätt att få, noggrant bedöma din personliga ekonomiska förmåga att reglera skulden på lång sikt. Var försiktig och ansvarsfull!

Varför snabb kredit är bättre än andra typer av lån?

Som vi har hittat det hittills, snabba lån (eller andra icke-banker lån) är mycket nyttiga tjänster för oväntade situationer, men varför ska människor väljer denna typ av tjänst i stället för en annan liknande erbjudanden från en bank eller icke-bank fordringsägare? I allmänhet snabba lån är inte gynnsamt varken i form av ränta eller lån straffavgift. Men å andra sidan kan du få dessa lån mycket snabbt. Detta innebär att om du har ett akut behov av pengar, då kan du redan har det i 10 till 20 minuter på ditt bankkonto. Och denna snabba förvärvet av det finansiella källor är den största fördelen. En annan stark fördel är att denna typ av lån kan få via Internet var som helst i världen där det finns en Internet-anslutning. Och som idag är nästan varannan person har en smartphone med en internet-anslutning, så du kan få dessa lån även när stranden och njuter av den varma solen, eller när man är utomlands njuta av din semester. Bara för att Internet kan nås från var som helst i världen, det innebär också att det är möjligt att få dessa lån från var som helst. Det enda villkoret är att det måste till bank konto i en av Sveriges banker, och måste vara svensk medborgare. Om vi jämför dessa kortfristiga lån med till exempel bank, då bankerna bör du brukar gå till en filial, även om lånet tillämpas via Internet, och det är ett slöseri med tid. Snabba lån har också den fördelen att du kan få en mycket liten mängd för att köpa vitvaror eller att betala räkningar, med andra ord, när du saknar lite pengar och då behöver ett litet lån, men bankerna erbjuder endast långfristiga lån som sträcker sig från 10000 Kr, vilket är ofta alldeles för mycket.

Hur kan jag få ett lån utan UC?

Icke-bank online lån är förmodligen den enklaste och definitivt den snabbaste sättet att få pengar för oförutsedda utgifter, men de flesta kunder som inte har en erfarenhet med denna typ av lån brukar ställer frågor som ”för att få ett snabbt lån?”. Tja, i princip alla företag har utvecklat egna system och regler för att ansöka om lån, men de flesta av dessa åtgärder är den samma. Och de är:

 1. Först av allt måste du välja lendering företag som verkar bli den mest tillförlitliga och då måste du gå till webbplatsen för detta företag.
 2. Då har du att välja lånebeloppet och återbetalningstiden när du kommer att kunna återgå detta belopp. Du normalt skulle välja så mycket som möjligt för en längre period, eftersom det kommer att ge dig mer tid för att få dessa pengar.
 3. Följande är de registrering steg, där har du att ange personliga data, som vanligtvis namn, mobilnummer, och mer data om deras arbetssituation, inkomst etc.
 4. Om alla uppgifter är korrekt ifyllda, då du får tillgång till personliga lån-systemet, där du kommer också att kunna hantera din personliga konto där, ansöka om ett nytt lån och göra återbetalningar.
 5. Completition av registrering oftast händer när du gör en identifiering via bank konto (BankID) eller andra metoder för identifiering.
 6. Om all registrering gäller att den kommer att bli framgångsrika och att din låneansökan är godkänd, då pengar kommer att krediteras till ditt konto inom de närmaste 10 till 20 minuter.
 7. Efter pre-valda återbetalningstiden du har att återbetala pengarna tillbaka till långivare angivna bankkonto. Ytterligare detaljer om hur man gör det och exakt hur mycket du måste betala tillbaka kan hittas på långivarens webbplats.

Som du kan se, den process genom vilken det är möjligt att få snabblån är verkligen inte svårt, och det faktum att du måste identifiera dig via bank-ID eliminerar de fall av bedrägeri, eftersom bara du har tillgång till ditt bankkonto och så att bara du kan identifiera dig.

Ska jag låna?

Och slutligen kommer vi till frågan om huruvida du bör i allmänhet att använda den här tjänsten? Det är inte helt enkelt att hitta svaret på den här frågan, eftersom det finns olika situationer där människor komma in. Men i grund och botten, snabblån utan uc är avsedda för oförutsedda eller även för akuta situationer, som i sin tur återigen kan betyda en massa olika situationer och olyckor. Om du vet att du kommer kunna betala tillbaka lånet, då det inte finns någon anledning för dig att förneka denna tjänst. Men å andra sidan, om du fortfarande tror att vidta eller inte vidta kredit, och om du kan göra utan att det, då kanske det är bättre för dig att inte ta det. Vi kan rekommendera olika typer av frågor att ställa dig själv innan du försöker att få en kredit:

 • Kommer jag att kunna betala tillbaka lånet?
 • Kan jag göra utan detta lån?
 • Kommer jag att få bättre nytta av det än de räntekostnader?
 • Är inte beloppet av de lån för stor?
 • Är inte det lån återbetalningstiden för kort?
 • Vad skall jag göra om plötsligt kommer det att finnas en extra kostnad?
 • Hur mycket är kostnaden för lånet förlängning?
 • Har jag ett alternativ?
 • Varför gjorde jag tar det här lånet?

Dessa frågor som du måste ställa dig själv och först då kan du göra det slutliga valet, eftersom ingen annan kan krypa in i ditt huvud och du har att ge order om att ta eller inte ta kredit. Du väljer det själv, och om du verkligen behöver pengarna, då du ansöker, men om alltför mycket tvekan, kanske du inte behöver det alls?

SENASTE ARTIKLARNA OM BLOGG