TIPS HUR MAN KAN SPARA PENGAR, TVÄTTA SÄNGKLÄDER


Kontanta besparingar är viktiga för nästan alla. Hushållens kostnader för tvätt en tid i Amerika är i genomsnitt från 1,00 till 1,50 usd (0,85 upp till 1,28 euro) beroende på verktyget priser. Ett sparande av några cent för varje tvätt-tid ska vara kumulativa, varje gång det är en hög med tvätt som tvättas.

Medan de bästa lån kan hjälpa dig att uppnå det specifika syftet, varför du även vill spara mycket snabbare och mer effektivt. Du kan också underlätta för återbetalning av lån, att välja för sig det mest fördelaktiga för långivaren.

Men börja spara på kostnader för tvätt, eller åtminstone att de inser att det är inte så svårt.

 

Långivare
Löptid
Min
lånsumma
Max lånsumma
Minsta ålder
Ingen UC
snabblån zmarta
12 - 180 månader
1000 kr
600 000 kr
ANSÖK NU
18 år
1
opr
12 - 84 månader
10 000 kr
100 000 kr
ANSÖK NU
20 år
2
snabblån ferratum
1 - 12 månader
1000 kr
25 000 kr
ANSÖK NU
21 år
3
snabblån nanokredit
61 - 360 dagar
1000 kr
20 000 kr
ANSÖK NU
20 år
snabblån mobillan
1 - 12 månader
1000 kr
25 000 kr
ANSÖK NU
20 år
slantar
12 - 60 månader
3000 kr
30 000 kr
ANSÖK NU
20 år
snabblån flexlimit
3 - 14 månader
3000 kr
20 000 kr
ANSÖK NU
20 år
snabblån meddelandelan
15 dagar - 3 år
500 kr
30 000 kr
ANSÖK NU
20 år
snabblån nanoflex
61 - 90 dagar
1000 kr
10 000 kr
ANSÖK NU
20 år
snabblån viaconto
1 - 3 månader
500 kr
50 000 kr
ANSÖK NU
18 år
snabblån natlan
33 dagar
1000 kr
4 000 kr
ANSÖK NU
18 år
snabblån vivus
7 - 30 dagar
500 kr
20 000 kr
ANSÖK NU
18 år
snabblån monetti
1 - 12 månader
1000 kr
20 000 kr
ANSÖK NU
18 år
snabblån frogtail
1 - 3 år
1000 kr
40 000 kr
ANSÖK NU
18 år
snabblån zmarta
12 - 180 månader
1000 kr
500 000 kr
ANSÖK NU
18 år

Använd kallt vatten Nästan alla flytande tvättmedel i dag är utformade för ren tvätt i kallt vatten. Även pulveriserad tvätt-och rengöringsmedel kan inte upplösas så väl i kallt vatten. Om du inte har en extremt smutsig eller fet kläder, kan du bli förvånad över hur bra det är möjligt att kläderna tvätta rena i kallt vatten. Att byta från varmt vatten kallt vatten, kan du spara cirka 30 cent på varje tvättmaskin, alla. Ledande tillverkare producerar även många av butiken varumärke tvättmedel, sköljmedel och blekmedel. Prova dem och se om du är nöjd med resultatet.

Rengöringsmedel för rengöring makt kan förbättras genom att lägga till 1/2 glas matlagning läsk per tvätt, och du fortfarande spara pengar på varje tvätt-tid, med hjälp av varumärke namn i stället för butikernas egna märken. Bakpulver kommer att hjälpa till att kontrollera den obehagliga lukt av svett och reglera vattnets surhet som rengöringsmedel och blekmedel kan fungera mer effektivt.

Gör din egen tvätt-produkter Om du är orolig för vilka kemikalier som gömmer sig i kommersiell tvätt tvätt-och rengöringsmedel, kan du skapa en hemlagad rengöringsmedel, mjukgörare, stärkelse och arom förstärkare. Skapa dina egna produkter, du behöver inte vara galen forskare. Fyra enkla ingredienser är allt du behöver för att få tvättmedel i pulver, vätska eller en enda dos enheter. Och beroende på dina tidigare rengöringsmedel kan du spara minst 15 cent för varje tvätt.

Använda ättika som ett tyg mīkstinātāju Oroa dig inte om det, att linne kan få en oönskad lukt, såsom marinerad. Lägg till 1/2 kopp vit destillerad ättika i sista sköljvattnet. Ljus vinäger syra kommer att hjälpa att bli av med all slutet av tvättmedelsrester, som gör kläder för att vara fast. De viktigaste mögel för orsak och parfym rester har sköljmedel rester. Istället för att välja destillerat vit vinäger, du kommer att spara pengar, du kommer att få en färsk smaržojošu linne, och du kommer fortfarande att ha mjuka kläder. Om du inte kan ge ditt favorit märke av rengöringsmedel, använd mindre. Prova att använda 1/2 den rekommenderade mängden. Du kommer förmodligen att märka skillnaden tvätt i renhet känsla, och dina kläder ser bättre ut och håller längre. Om du har en högeffektiv tvätt-och rengöringsmedel, du behöver bara två teskedar av tvättmedel. Om du använder fler kan det vara anledningen till din rengöras sängkläder luktar så illa.

Minska kostnaden för torkning, på Exakt samma sätt som tvätt-och rengöringsmedel, om du inte följer den åtskillnad, att använda halva torkning makt. Dina kläder kommer fortfarande att vara mjuk och trevlig. Du kommer att få dubbelt så mycket torkning gånger på samma pengar. Eller så kan du göra ull torktumlare bollar från resten av garnet för att minska torktiden.

Använd frisk luft luften är fri. Använd kläder layout utanför och frisk luft, för att izkaltētu hänga tvätt. Om du väl uzkariniet linne, du kan även följa mindre rynkor och eliminera behovet av strykning. På samma sätt, den friska luften kommer att uppdatera dem att bära, som inte behöver tvättas. Sätta på sig rena kläder i direkt solljus, för att använda friska vindar, som tar bort lukter.

Skapa mer värme För strykjärn lättare och energieffektiva, lägg aluminiumfolie bitar under gludekļa ytan på locket. Folien kommer att hjälpa till att hålla värme och gör att du kan strykjärn snabbare eller till en lägre temperatur.

Negludiniet en Sådan lösning kan vara personligen många. Planera i förväg vad du kommer att bära. Pakariet badrummet dörr på baksidan, när du dušojaties eller använda badet. Den ånga som uppstår från slätas rynkor. Det är naturligtvis fortfarande möjligt att hitta många tips som kommer att hjälpa dig att slåss med rynkor och därmed minska strykjärn / frekvens.

Ta kontroll över hur mycket el som förbrukas för El oftast är dyrare kommunala betalningar, är det viktigt att beräkna hur mycket, och vilka elektriska apparater förbrukar. Det är lätt att förstå att äldre apparater förbrukar mer el. Detta innebär att om du har en äldre tvättmaskin, till exempel, minst år, så är det säkert förbrukar mer än den nya klassen system. Likaså, varje av som är skriven både tvätta kvalitet och energi klass. Följaktligen, är det bästa alternativet att välja en anläggning som har en klass. Även om det kan vara en extra kostnad, det är mer av ett måste som en investering i framtiden. Medan tvättmaskinen lugnt kan tjäna ett antal år, kommer du att kunna spara kostnader för el, som kan uppgå till stora summor. Ett bra exempel är den gamla datorer, tillbringade massor av ganska betydande elektrisk belopp, så att människor är alltid dem som är utestängda eller på de tillbringade en begränsad tid. Moderna datorer, särskilt bärbara datorer förbrukar många gånger mindre mängd el, vilket elräkningen en hel del förändras inte beroende på hur mycket du använder datorn och låt den vara påslagen.

Det finns gott om alternativ, eftersom det är möjligt att spara sina egna finansiella resurser med beaktande av att tvätta kläder. På detta sätt denna process kommer inte bara ekonomiskt fördelaktigt, men ännu enklare, eftersom det skulle vara inte oroa dig pulver rester på kläder.c. problem. Det är också möjligt att minska behovet av strykning, om du är med ett kreativt förhållningssätt. Det är inte så svårt att använda, särskilt om det finns olika tips som man prova med redan saburzītu kläder. För att bättre förstå hur mycket du exakt spara, avgöra om det är värt att skriva ner kostnaderna för att tvätta kläder, om så bara för pulver och el. Det tar definitivt en betydande andel av den totala månatliga utgifter. Dessutom, naturligtvis, har att följa även andra kostnader. Då kan du börja tänka på vad exakt du vill spara, om paret fortfarande varje månad för att stanna kvar ett par för minst en tre-siffrigt nummer. Det finns flera sätt att investera klokt. Du kan dessutom välja andra finansiellt stöd eller råd för att inte bli besviken på de möjligheter som är möjligt med rätt inställning till budgeten. Förmodligen skulle det också vara önskvärt att fundera på hur mycket kläder du tvättar varje gång, ju högre elektrisk gör att du kan passa ganska stor mängd, därför minska rengöring frekvens. Beteendet är inte lätt, men varje gång är värt att åtminstone uppmärksamma dem.

FÖREGÅENDE Storstädning tid att städa upp din ekonomi
NÄSTA HUR MAN INTE BETALAR FÖR MYCKET FÖR SAKER OCH TING?

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *