Viakredit


viakredit lån

The Breakdown

Viakredit drivs av samma företag som Viaconto och erbjuder en möjlighet att låna större belopp med en flexibel återbetalningstid. När man lånar hos Viakredit så väljer man själv om man vill betala mer eller mindre varje månad utöver det minsta beloppet som Viakredit satt.
Fart
Tillgänglighet

Viakredit

Viakredit drivs och ägs av Viaconto Sweden AB som är en del av VIA SMS Group som är ett av Sveriges och Europas största lånebolag inom korttidskrediter. Utöver Sverige så finns de även i länder som Spanien, Tjeckien och Polen. Viakredit är deras alternativ för att förse deras låntagare med ett mer flexibelt lån än vad Viaconto gör.

För med Viakredit så får man ett flexibelt lån på mellan 5000 kr och 20 000 kr där man själv bestämmer hur lång tid avbetalningstiden ska vara. Skillnaden är även att du endast måste betala en fast summa varje månad och därefter kan du själv välja om du vill betala tillbaka mer eller mindre.

Något som man inte kan med många andra snabblånföretag i Sverige. Med Viakredit så har man som låntagare en möjlighet att kombinera det bästa från två världar. Då det både kan ses som ett snabblån men även som ett vanligt blancolån.

Mer Om Kontakta

Viakredit Lån

Via kredit erbjuder sina låntagare en kombination av snabblån och privatlån:

  • Ett kombinerat snabblån och privatlån på mellan 5000 kr och 20 000 kr med flexibel återbetalningstid.

Kombinationen av snabblån och låna pengar snabbt gör att man får en snabb utbetalning men med samma fördelaktiga villkor som ett privatlån. Det finns ytterst få snabblån företag där man på samma enkla sätt kan få den här typen av lån.

Viakredit har även mycket lägre krav för att låna ut pengar än motsvarande företag inom privatlånemarknaden. Vilket gör att de som vanligtvis inte skulle kunnat få ett privatlån nu kan få det hos Viakredit.

Krav för att bli beviljad ett lån hos Viakredit

Viakredit ställer de här generella villkoren för att bevilja ett lån till sina låntagare:

  • Inga betalningsanmärkningar senaste 12 månaderna
  • Inga skulder hos Kronofogdemyndigheten
  • Mellan 20 och 65 år gammal
  • En lägsta inkomst på 120 000 kr årligen
  • Svenskt mobilnummer och svenskt bankkonto

Beroende på vilket belopp som ansökan gäller så kan det finnas andra krav som måste uppfyllas för att bli beviljad ett lån hos Viakredit. Om man däremot uppfyller de generella kraven som Viakredit ställer på sina låntagare så ska det inte finnas några hinder för att få ett lån däremot kanske inte det beloppen som ansökan gällde.

Viakredit lån utan UC

Viakredit använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditkontroller (Utan UC) utan använder sig istället av företaget Creditsafe. Det betyder att en låntagare inte behöver oroa sig över att någon annan ska kunna se att en förfrågan har gjorts. För den enda kopian som finns på förfrågan skickas till låntagarens folkbokföringsadress.

Betalningsanmärkningar

Viakredit tillåter att deras låntagare har betalningsanmärkningar. De måste däremot vara äldre än 12 månader för att ett lån ska kunna beviljas. Låntagaren får inte heller ha något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten då en ansökan inte kommer att beviljas.

Har man däremot inte fått någon betalningsanmärkning de senaste 12 månaderna och dessutom inte har något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten så ska det inte vara några problem att få ett lån beviljat hos Viakredit.

Övrigt om Viakredit

Viakredit är ett utmärkt företag att använda sig av för den som vill kunna låna en större summa pengar samtidigt som man får de fördelaktiga villkoren som om man tagit ett blancolån. Då det är Viaconto Sweden AB som står bakom Viakredit så kan låntagaren känna sig trygg i sitt val av långivare då det som sagt är ett av Europas största långivare inom korttidskrediter.

För den som vill låna mellan 5000 kr och 20 000 kr så är Viakredit ett bra alternativ att använda sig av då de erbjuder en väldigt flexibel återbetalningstid. Låntagaren vet från första början exakt hur mycket som det krävs att han eller hon betalar varje månad.

Sen finns alltid valet att betala tillbaka lånet så snabbt som möjligt för att minska sin räntekostnad.

Fördelar med Viakredit

+ Flexibel återbetalningstid

+ Tillåter betalningsanmärkningar

+ Lån utan UC

Nackdelar med Viakredit

– Dåliga öppettider på vardagar

– Stängda på helger

– Relativt dyra lån

 Ansök nu!

FÖREGÅENDE Flexkontot
NÄSTA Låna med anmärkningar

INGEN KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *